Hondentrimsalon elswout

      & DE HOUTEN HOND        

NATUURLIJKE ANTI TEKENBAND VOOR DE HOND

Op zoek naar natuurlijke bestrijding tegen teken:de natuurlijke anti tekenbanden, kettingen voor de hond waar keramiek kralen in verwerkt zijn die er, door trillingen af te geven die niet waarneembaar zijn voor je hond, voor zorgen dat teken je hond minder aantrekkelijk vinden.
Mooie bijkomstigheid is dat het buiten de werking ook een mooie sierband is. De anti tekenbanden worden met de hand geknoopt en zijn in diverse maten en kleuren  verkrijgbaar, dus voor iedere hond is er een geschikte anti tekenband.
Van  EM-X keramiek worden pijpjes (ook wel kralen genoemd)gemaakt die makkelijk te verwerken zijn in een “halsband”, armband of ketting. 

Hoe meer kralen, des te beter het werkt!

 

WERKING
Voor de beste werking van de keramiek kralen is het beste als de band constant gedragen wordt. 
De inwerkperiode van keramiek bedraagt ongeveer 2-3 weken, dan werkt de band optimaal.
ONDERHOUD
De band 1 x in de 2 weken onder water (geen reinigingsmiddelen) schoonmaken/afspoelen en in het zonlicht of anders in daglicht laten drogen. Hierdoor laadt het keramiek zich weer op.

HET BESTE TE COMBINEREN MET:
STOP! Animal Guard etherische druppels - Schapenvet met knoflook - 3 x per week kefir of karnemelk.
Zie ook onze pagina 
Vlooien-en Teken Natuurlijke middelen

INFORMATIE:
EM: Effectieve Micro-organismen

De werkzaamheid van EM-X keramiek is gebaseerd op het principe dat energie kan worden behouden en overgedragen door deze eigenschappen te binden in gebakken klei.

Energie overdracht in de natuur gebeurt meestal door fotonen (elektromagnetische straling)
Dit zijn deeltjes die licht en warmte bepalen. Als een foton met een bepaalde golflengte in aanraking komt met een stof dan kan die in trilling worden gebracht. De stof bezit dan een heel klein beetje meer energie.

Elk materiaal heeft echter ook een specifieke frequentie om in trilling te komen. Heeft een stof eenmaal deze eigen frequentie bereikt dan zal het geheel op dezelfde wijze blijven resoneren (weerkaatsen) en deze frequentie ook in haar omgeving uitzenden. De stof wordt dan een zender van die specifieke frequentie. En deze trillingen maken de hond/mens minder aantrekkelijk voor de teek.


 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info