Hondentrimsalon elswout

      & DE HOUTEN HOND        

ANTI VERHARING BEHANDELING KORTHARIGEN

Voor kortharige honden geldt in principe tweemaal per jaar de rui periode. Dit geldt vooral voor de zogenaamde buitenhonden.

Door de evolutie is in de loop der tijden de natuurlijke ruiperiode van het voor- en najaar niet meer zo nadrukkelijk vast te stellen

 Omdat hondenvachten nu ook in "luxe"leven; verwarmde huizen, andere voeding, binnenshuis wonen, leven, slapen, is deze cyclus verandert en helaas voor ons, mensen , niet ten voordele; de vacht laat namelijk het héle jaar door haar los.

Overmatig borstelen en kammen is ook af te raden. Hierdoor raakt de haarfolikel getriggerd en denkt in actie te moeten komen, waardoor nog meer haarverlies tot gevolg.


Dus; MINIMAAL borstelen en kammen is de boodschap!

Wij kunnen met speciale technieken de ruiperiode een handje te helpen of het haarverlies te verminderen waardoor u even gevrijwaard bent van overmatig haar in huis en auto.

Door de behandeling kan ook de huid weer "ademen" en is sneller droog na regenbui of zwempartij.

Dit heeft als voordeel dat uw hond sneller droogt, beter voor de vervelende hondengeur , én voor  spieren en gewrichten, want u staat er misschien niet bij stil, maar vocht zorgt er niet alleen dat  de vacht de typische "NATTE HONDENGEUR" verspreid, maar trekt ook in spieren en gewrichten, waardoor artritis en artrose kan ontstaan.


De kosten voor deze behandeling zijn VANAF prijzen  en afhankelijk van de hoeveelheid haar en onderwol

1 uur 60,00 

1.5 uur 70 euro  
Kaart
Opbellen
E-mail
Info